Суха импрегнирана шпакловка Uniflott - 5 кг., Knauf

Суха импрегнирана шпакловка Uniflott - 5 кг., Knauf

Regular Price: 25,20 лв.

Special Price 22,68 лв. /бр

 • Държава на произход: Германия
 • ДДС: Всички цени са крайни с ДДС.
 • Промо: Цената е валидна само за поръчки онлайн.
 • Производител: Knauf
 • Мерна единица: бр
Постоянно в наличност.
Сподели

Състав: Kнауф Унифлот импрегниран е прахообразен материал, съставен от гипс, полимерни добавки и регулиращи вещества. Унифлот импрегниран е оцветен, водоотблъскващ и подходящ за импрегнираните плоскости Kнауф.

Съхранение: Торбите се съхраняват на сухо и върху дървени скари. Повредените и започнатите торби трябва да бъдат затворени херметично и да се използват с предимство.

Годност на съхранение: около 6 м

Опаковка: 5 kg торба материал No 00005697

Приложение: Kнауф Унифлот импрегниран е системна шпакловачна смес за ръчно шпакловане на импрегнирани плоскости Kнауф с HRK (полузаоблен кант), HRAK (полузаоблен наклонен кант) или АК (наклонен кант) без лента за фуги по фабрично оформените кантове, както и за Kнауф гипсфазерни плоскости Vidiwall SK (правоъгален кант) или VT (изрязан кант).

Препоръка: Армирайте отрязаните кантове с лента за фуги на Kнауф.

Характеристики:

 • смесва се без образуване на бучки
 • добро сцепление
 • гъста еластична консистенция
 • изключително лесно шпакловане
 • съставен от специален гипс
 • шлайфа се лесно с шкурка и Kнауф ръчен шлайфер
 • бързо увеличаване на якостта
 • бързо съхнене
 • минимално съсъхване
 • лесно почистване на инструментите и съдовете
 • водоотблъскващ
 • оцветен в зелено

Основа: Kнауф плоскостите трябва да са монтирани здраво към носещата конструкция, да са сухи, чисти и без прах в областта на фугите. Плоскостите Vidiwall се монтират с ширина на фугата 5 - 7 mm. Неравни или обрушени места се шпакловат с Kнауф Унифлот импрегниран.

Забъркване: Изсипете Kнауф Унифлот импрегниран в чиста, студена вода, почти до нивото на водата (макс.2,5 kg в около 1,2 l вода). Да се вземе под внимание, че времето за свързване е леко удължено в сравнение с Kнауф Унифлот.След това разбъркайте с мистрия без други добавки до получаване на гъст еластичен разтвор. Сместа се оцветява в зелено едва след разбъркване.

Работа с продукта: Използват се минимум 2 ръце, в зависимост от изискваното качеството на повърхността. Запълнете фугите, след около 50 минути отстранете излишния материал. При втората ръка направете плавен преход към плоскостите с помощта на маламашка или широка шпакла. Шпакловайте и главите на винтовете. Не работете със вече сгъстен или втвърден материал. Премахнете малките неравности директно след стягането. След изсъхване се шлайфа с шкурка и Kнауф ръчен шлайфер. След употреба почиствайте машините/инструментите с вода.

Време за работа: Начало на втвърдяване - около 45 минути след забъркавнето на разтвора (при 20°C). Ниските температури скъсяват времето за работа, а високите го удължават. Мръсните съдове и инструменти също скъсяват времето за работа със сместа. Не работете с втвърден материал, Kнауф Унифлот импрегниран не става отново годен за употреба след добавяне на вода или разбъркване.

Tемпература / климат за работа: Шпакловането трябва да започне, едва когато не се очакват значителни изменения в дължината на плоскостите, вследствие на промени във влагата и температурата. При настилки от лят асфалт шпакловайте плоскостите едва след полагането на настилката. Температурата в помещението и основата за шпакловне не трябва да е под +10°C.

Финишни покрития / тапети: Да се използват само лепила на метилцелулозна основа. След залепване на хартиени или стъклофазерни тапети, както и нанасяне на мазилки на основата на синтетична смола и целулоза, се погрижете за непрекъснато съхнене чрез достатъчно добра вентилация.

ПОРЪЧКА

- ВАЖНО! Всеки клиент може да се възползва от ОНЛАЙН отстъпките в електронния магазин на Мар Маг - marmag.bg Направете Вашата поръчка онлайн, свържете се с нас и след това заповядайте в удобен за Вас обект на Мар Маг, за да си я вземете - по този начин няма да имате разход за транспорт и получавате нашата ОНЛАЙН отстъпка.

- Marmag.bg е онлайн магазин, който приема поръчки директно през уеб сайта. Поръчки по телефон не се приемат! Всички стоки, които ще намерите на тази страница, могат да бъдат доставени в срок от 3 работни дни, освен при независещи от нашата фирма обстоятелства. При проблем със срока на доставка, наша отговорност е да се свържем с Вас и да Ви предоставим информация.

- Aко имате каквито и да е затруднения с пазаруването онлайн или до сега не сте го правили, моля свържете се с нас.

ВАЖНО!!! Различните монитори, показват по различен начин цветовете на снимките. Стараем се да показваме стоките в максимално реален вид.

- Описанието на основните характеристики на всеки продукт са съгласно посочената от производителя информация.

- Всички промоции, които важат и в нашите магазини и складове, са отбелязани със специален знак.

 

ПЛАЩАНЕ

- Marmag.bg приема плащания по банков път, чрез дебитни и кредитни карти ( VISA, MAESTRO и MasterCard ) и с наложен платеж ( в брой при получаване на пратка от Speedy ).

- Данни за плащане по банков път: име на получател: "Мар Маг ИТИ" ЕООД, IBAN: BG41UNCR70001520670660, BIC: UNCRBGSF, в основание на плащането, моля напишете "плащане по онлайн поръчка".

- При плащане по банков път, доставка се извършва след като парите се появят в нашата сметка. За по-бързо задвижване на процедурата можете да изпратите копие на заверено от банката платежно нареждане на  e-mail.

 

Начини на плащане

 

ДОСТАВКА

- Всички доставки се извършват с куриерска фирма Speedy на преференциални цени за Клиентите на Marmag.bg, включващи отстъпки от стандартната тарифа на превозвача над 30% за колетни пратки и 10% за палетни пратки.

- Цената за доставка до 50 кг. варира според килограмите. Изчислява се от Speedy и се задава атоматично преди да финализирате Вашата поръчка. От 50 до 100 кг. цената е фиксирана - 50,00 лв. с ДДС.

- Ако стоката надхвърля 100кг. трябва да се свържете с нас, за да уточним теглото и най-изгодния начин за доставка във Ваша полза.

- Мар Маг разполага и със собствен транспорт, както и с възможност за разтоварване с кран. Моля, при желание от Ваша страна за такъв вид услуга, свържете с нас преди да финализирате поръчката си, за да бъдат изяснени цените за доставката.

- Marmag.bg дава възможност на своите клиенти при получаване на стоката, да я отворят и прегледат.

- транспортен дефект - при нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за ПРОТОКОЛ за увредена пратка, както и незабавно да се свържете с нас на посочените телефони. Гореспоменатия ПРОТОКОЛ се изготвя от представителя на Куриерската фирма и в присъствието на Потребителя, непосредствено след получаване на пратката и при установяването на транспортния дефект.

- при получаване на стока, на ЕВРО ПАЛЕТ, клиентът трябва или да разтовари стоката и да върне ПАЛЕТА по куриера, или да му предостави друг ЕВРО ПАЛЕТ.

- www.marmag.bg - извършва доставка само на територията на България.

 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

- Marmag.bg ще се съобрази с всички законови норми в българското законодателство, свързани с електронната търговия. Те ще бъдат описани в Общите условия.

- Клиентът ще може да върне получената стока в срок до 14 дни ( след датата на получаване ), като задължително стоката и опаковка трябва да са във вида, в който са получени, без никакви увреждания.

- Рекламации се приемат при получаване на стоката и винаги ще бъдат уважени при основателна за това причина.

- Връщането на стоката при всички случаи е за сметка на клиента. Фирмата ни разполага със собствени търговски обекти и транспорт, което позволява след предварителна уговорка с нас, да върнете стоката, като я предадете по наш камион, бус или на място в някой от складовете на фирмата. Това може да стане само и единствено след първоначално проведен разговор с нас и уточнение как и къде ще бъде предадена стоката.

- Заплатените суми ще бъдат връщани на Клиента в срок от 10 работни дни, след датата на получаване на върнатата стока. Парите ще бъдат върнати по начина, по който са платени.

- Замяна на стока: Моля, свържете с нас по телефона, за да уточним, как ще е най-удобно да заменим стоката и с какво желаете да бъде заменена. Всички разходи по замяната са за сметка на клиента.

ВАЖНО! Съгласно закона за защита на потребителите (ЗЗП), клиентите на онлайн магазина https://www.marmag.bg/ при липса на помирително споразумение могат да се обърнат за рекламация към регулиращите дейността органи KZP.BG на следния адрес: 

https://kzp.bg/

* Тел: 0700 111 22

* Адрес: гр. София, ПК 1000, пл. ”Славейков” №4А

*email: [email protected] 

Платформа на ЕС за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС) : https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.complaints.screeningphase

Алтернативно решаване спорове: https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/solving-disputes/online-dispute-resolution/index_bg.htm

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

- Изложените в онлайн магазин Marmag.bg артикули са с реални снимки. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Полагаме изключителни усилия да показваме стоките в максимално реалнен вид.

- Описанието на основните характеристики и изображение на всяка стока са съгласно посочената от производителя информация.

- Връщаните за замяна или отказ стоки, трябва да изглеждат по начина, по който са изпратени от нас.

- Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново безплатно. Клиентът трябва да заплати куриерската услуга.

1. Защо не мога да си поръчам точно колкото квадрата плочки искам и постоянно ми ги закръглява на някакви числа?

- това е така, защото количествата са направени да се закръгляват към цяла плочка. Това е направено за удобство на клиентите ни и да не се налага те да изчисляват точно, колко плочки им трябват.

2. "," ( запетая ) или "." ( точка ) да използвам при попълването на количества различни от цяло число?

- в сайта се използва само "." ( точка ) при попълване на желаното количество, където е необходимо, за Ваше улеснение сме направили автоматично закръгляване, при използване на "," ( запетая ) добавя в количката най-близкото и малко цяло число.

3. Какво означават следните знаци:

 

- Стока, маркирана с този знак, оназначава, че фирма Мар Маг е директен вносител на тази стока и тя може да бъде предоставена за дистрибуция, при интерес от страна на клиента.

 

- Стока, маркирана с този знак, означава че продуктът е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ.

 

 

 

 

               

Свързани продукти
Подобни продукти