ДОСТАВКА

- ВАЖНО! Всеки клиент може да се възползва от ОНЛАЙН отстъпките в електронния магазин на Мар Маг. Направете Вашата поръчка онлайн, свържете се с нас и след това заповядайте в удобен за Вас обект на Мар Маг, за да си я вземете - по този начин няма да имате разход за транспорт и получавате нашата ОНЛАЙН отстъпка.

- Всички доставки се извършват с куриерски фирми Speedy, Transpress, Econt на преференциални цени за Клиентите на Marmag.bg, включващи отстъпки от стандартната тарифа на превозвача.

- Цената за доставка до 50 кг. варира според килограмите.

- Ако стоката надхвърля 100кг. се свържете с нас, за да уточним теглото и най-изгодния начин за доставка в полза на Клиента.

- Мар Маг разполага и със собствен транспорт. Моля, при желание от Ваша страна за такъв вид услуга да се свържете с нас, преди финализиране на поръчката, за да бъдат изяснени цените за доставката.

- Marmag.bg дава възможност на своите клиенти при получаване на стоката, да я отворят и прегледат.

- Транспортен дефект - при нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за ПРОТОКОЛ за увредена пратка, както и незабавно да се свържете с нас на посочените телефони. Гореспоменатия ПРОТОКОЛ се изготвя от представителя на Куриерската фирма и в присъствието на Потребителя, непосредствено след получаване на пратката и при установяването на транспортния дефект.

- При получаване на стока на ЕВРО ПАЛЕТ, Клиентът трябва или да разтовари стоката и да върне ПАЛЕТА на куриера, или да му предостави друг ЕВРО ПАЛЕТ.

- www.marmag.bg - извършва доставка само на територията на България.

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

- Marmag.bg ще се съобрази с всички законови норми в България, които ще бъдат описани в Общите условия.

- Клиентът може да върне получената стока в срок до 30 дни ( след датата на получаване ), като задължително стоката и опаковката трябва да са във вида, в който са получени, без никакви увреждания.

- Рекламации се приемат при получаване на стоката и винаги ще бъдат приети при основателна за това причина.

- Връщането на стоката при всички случаи е за сметка на клиента. Фирмата ни разполага със собствени търговски обекти и транспорт, което позволява след предварителна уговорка с нас, да върнете стоката, като я предадете по наш камион, бус или на място в някой от търговските обекти на фирмата. Това може да стане само и единствено след първоначално проведен разговор с нас и уточнение как и къде ще бъде предадена стоката.

- Заплатени суми ще бъдат връщани на клиентите в срок до 10 работни дни, след датата на получаване на върнатата стока. Парите ще бъдат върнати по банка.

- Замяна на стока става по следния начин: свържете с нас по телефона и ще уточним, как ще е най-удобно за Вас да заменим стоката и с какво желаете да бъде заменена. Всички разходи по замяната са за сметка на Клиента.