Политика за връщане на стоки

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ НАШИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Да пазите оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт. Пазете всичко, наистина всичко – кутии, книжки и торбички.
Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви харесва, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид. Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и с всички защитни покрития, които продукта е имал при получаването му.
Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани или повредени.
При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 брой разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са запечатани и не е повредена тяхната цялост.
Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.


Връщане на поръчка и неустойки
Потребителят има право в срок от 14 дни след получаване на стоката да я върне, без да посочва причина за това и без да дължи обезщетение или неустойка.

Разходите по връщането са за сметка на потребителя. В случай, че е налице неизпълнение на договореностите от наша страна, разходите по връщането и евентуална замяна ще са за наша сметка.

Върнатата пратка следва да бъде изпратена до адреса, от който е била изпратена. Възстановяването на заплатената сума за върнатите артикули се извършва по банков път и не по-късно от 10 (работни) дни след получаването им при нас.