Фирма Мар Маг

about

  е в строителния бранш от 1991г, като първоначалната и дейност е съсредоточена в производството на бетонни тухли и търговия със строителни материали.

Като Мар Маг, фирмата е регистрирана през 1997г. и започва развитие в две направления:

"Мар Маг ИТИ" ЕООД - специализира в търговията с материали за довършителни работи и

"Мар Маг строй" ЕООД, насочена към търговия със строителни материали за груб строеж.   

Днес,разполага с над 15 000 кв./м. търговска и складова площ за търговия на едро и дребно в  София, Монтана, Гоце Делчев.

С над 30 години опит в търговията със строителни материали и с активна номенклатура, включваща над 25 000 артикула, Мар Маг заслужено извоюва своето стабилно място на пазара като официален представител, директен вносител и дистрибутор на водещи фирми в строителния сектор и се доказа като надежден и лоялен партньор на своите клиенти.

Фирмената идеология и политика намира израз в думите:

 "С нас се строи по-лесно"  и  "Пазарувай за по-малко"

 

Ние, в Мар Маг вярваме, че строителството е доверие. Разполагаме с пълен асортимент строителни материали за изграждане на жилища и сгради - груб строеж, ВиК, материали за довършителни ремонтни дейности, отопление, изолация и др. – всичко на едно място. Използваме опита и знанията си и следим всички новости на пазара, за да отговорим на пазарните потребности и да успеем да предложим най-добрите решения.

Продуктовата ни гама е внимателно подбрана – предлагаме на своите клиенти най-доброто от водещи производители на изключително конкурентни цени. Стараем се да разберем нуждите на всеки клиент и да предоставим решения и продукти, съобразени със специфичните изисквания. Стремим се към индивидуалния подход и инвестираме време в отношенията си с партньори и клиенти, за да бъдем успешни и по-полезни. Екипът ни от професионалисти е готов да намери решение максимално бързо на всяко Ваше запитване.

 поддържа постоянни наличности и осъществява доставка на територията на цяла България. Разполага и със собствен транспорт за доставка на материали до Вашия обект.

Нашата цел е да доставим стойност и да помогнем на клиентите си да успеят!