Каменна минерална вата 50 кг/м3 1200х600х30, FibranGeo B-050

Каменна минерална вата 50 кг/м3 1200х600х30, FibranGeo B-050 -10%

Regular Price: 2,60 лв.

Special Price 2,34 лв. /бр.

  • Държава на произход: България
  • Производител: Fibran
  • Мерна единица: бр.
  • ДДС: Всички цени са крайни с ДДС.
  • Промо: Цената е валидна само за поръчки онлайн.
Постоянно в наличност.
Сподели
Свързани продукти

GEOLAN решения в отклик на повишения интерес към топло- и звукоизолиращите продукти от каменна вата, предпочитане за влагане в плоски покриви и вентилирани фасади.

Групата ФИБРАН утрои своя капацитет за производството на изделия от каменна вата. Новите производствени мощности позволяват на компанията да предложи на своите клиенти и обновен асортимент. Новите продукти успешно задоволяват изискванията в инвестиционните проекти за полагане на каменни вати както с по-високи якостни характеристики (GEOLAN BP50, GEOLAN BP70), така и с по-големи дебелини (200mm).
През Септември 2001г. компанията ФИБРАН, вече утвърдено име на производител на топлоизолационни плоскости от XPS на европейските пазари, започна и производсвото на каменна вата за топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита. Първият производствен комплекс за продукти от каменна вата е с капацитет 30 000 тона годишно. В началото на 2008 година в завода е пусната в експлоатация и новата производствена линия с двоен капацитет. Това даде възможност да се обогати продуктовата гама. Основно се произвеждат твърди плочи от минерална /каменна/ вата с плътност от 30kg/m3 до 200kg/m3 и дебелина от 20 до 200mm и изолационни рула с плътност от 40kg/m3 до 50kg/m3 и дебелина от 50 до 100mm, с и без покритие, и търговско наименование ГЕОЛАН (GEOLAN).
Продуктите GEOLAN отговарят на изискванията на европейския стандарт EN 13162.
GEOLAN – влакната на каменна вата имат тест за биоразградимост съгласно Директива 67/548/EEC
GEOLAN – продуктите от каменна вата са сертифицирани съгласно Европейска Директива 89/106 и са в съотетствие с Европейски Стандарт EN 13162 и притежават "CE" маркировка (Декларация за съответствие GEOLAN).
Всички компании от групата на ФИБРАН притежават сертификат ISO 9001 за управление на качеството.

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ:

Звукът е резултат от вибрациите на частици в еластичната среда. За да се осигури тиха и релаксираща атмосфера, е необходимо да изберете минералната каменна вата, която е защитата ви от въздушен и ударен шум. Колкото по-високо е звукопоглъщането, толкова по-добра е звукоизолацията. Еластичността и звукоизолационните свойства на GEOLAN каменна вата ще осигурят най-високо ниво на изпълнение на конкретните изискавания за звукопоглъщане.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ:

За подобряване на енергийна ефективност в сградите е важно да се изберат подходящи топлоизолационни материали. Коефициента на топлопроводимост λ е важен фактор. По-ниска стойност на λ означава, че топлoизолационната способност на материала за топлоизолация е по-добра. Минералната каменна вата GEOLAN води до намаляване на загубите на топлина, което има положително въздействие върху енергийната ефективност. Важно е ватите да се прилагат по начин, по който да се избегне кондензация на водни пари в топлоизолационния слой, тъй като това влошава качеството на каменната вата.

ПРОТИВОПОЖАРНА ЗАЩИТА:

GEOLAN – минерална каменна вата не е горима (клас А1 по EN 13501-1), което я прави идеална за противопожарна защита. Топлоизолационните свойства на изолационните материали се използват и в случай на пожар, и когато материалът ще бъде обект на повишени експлоатационни температури. Ето защо, е важно да се изберат пожароустойчиви топлоизолационни материали. GEOLAN продуктите са най-добрия избор на негоримост клас А1, с висока температура на топене над 750° C до 1000° C.
Продуктите GEOLAN отговарят на изискванията за топлоизолация в нови и съществуващи сгради, за топлоизолация с промишлени приложения (топлопроводи, химически заводи, рафинерии и сградни инсталации), както и продукти за други специфични приложения (сандвичпанели, домакински електроуреди, акустични бариери, противопожарни врати, автомобилостроене, корабостроене, слънчеви панели и т.н.). Плочите GEOLAN могат да се произведат с разнообразно покритие от алуминиево фолио, стъклен воал (черен или бял) и крафт хартия.
Произвежданата от ФИБРАН Гърция минералната каменна вата GEOLAN е продукт с отлична комбинация от топлинни, звукоизолационни и пожароизолационни свойства.

Източник: blog.fibran.bg

КАТАЛОГ

ПОРЪЧКА

- ВАЖНО! Всеки клиент може да се възползва от ОНЛАЙН отстъпките в електронния магазин на Мар Маг - marmag.bg Направете Вашата поръчка онлайн, свържете се с нас и след това заповядайте в удобен за Вас обект на Мар Маг, за да си я вземете - по този начин няма да имате разход за транспорт и получавате нашата ОНЛАЙН отстъпка.

- Marmag.bg е онлайн магазин, който приема поръчки както директно през уеб сайта, така и по телефона. Всички стоки, които ще намерите на тази страница, могат да бъдат доставени в срок от 3 работни дни, освен при независещи от нашата фирма обстоятелства. При проблем със срока на доставка, наша отговорност е да се свържем с Вас и да Ви предоставим информация.

- Aко имате каквито и да е затруднения с пазаруването онлайн или до сега не сте го правили, моля свържете се с нас.

ВАЖНО!!! Различните монитори, показват по различен начин цветовете на снимките. Стараем се да показваме стоките в максимално реален вид.

- Описанието на основните характеристики на всеки продукт са съгласно посочената от производителя информация.

- Всички промоции, които важат и в нашите магазини и складове, са отбелязани със специален знак.

 

ПЛАЩАНЕ

- Marmag.bg приема плащания по банков път, чрез дебитни и кредитни карти ( VISA, MAESTRO и MasterCard ) и с наложен платеж ( в брой при получаване на пратка от Speedy ).

- Данни за плащане по банков път: име на получател: "Мар Маг ИТИ" ЕООД, IBAN: BG41UNCR70001520670660, BIC: UNCRBGSF, в основание на плащането, моля напишете "плащане по онлайн поръчка".

- При плащане по банков път, доставка се извършва след като парите се появят в нашата сметка. За по-бързо задвижване на процедурата можете да изпратите копие на заверено от банката платежно нареждане на  e-mail.

 

Начини на плащане

 

ДОСТАВКА

- Всички доставки се извършват с куриерска фирма Speedy на преференциални цени за Клиентите на Marmag.bg, включващи отстъпки от стандартната тарифа на превозвача над 30% за колетни пратки и 10% за палетни пратки.

- Цената за доставка до 50 кг. варира според килограмите. Изчислява се от Speedy и се задава атоматично преди да финализирате Вашата поръчка. От 50 до 100 кг. цената е фиксирана - 50,00 лв. с ДДС.

- Ако стоката надхвърля 100кг. трябва да се свържете с нас, за да уточним теглото и най-изгодния начин за доставка във Ваша полза.

- Мар Маг разполага и със собствен транспорт, както и с възможност за разтоварване с кран. Моля, при желание от Ваша страна за такъв вид услуга, свържете с нас преди да финализирате поръчката си, за да бъдат изяснени цените за доставката.

- Marmag.bg дава възможност на своите клиенти при получаване на стоката, да я отворят и прегледат.

- транспортен дефект - при нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за ПРОТОКОЛ за увредена пратка, както и незабавно да се свържете с нас на посочените телефони. Гореспоменатия ПРОТОКОЛ се изготвя от представителя на Куриерската фирма и в присъствието на Потребителя, непосредствено след получаване на пратката и при установяването на транспортния дефект.

- при получаване на стока, на ЕВРО ПАЛЕТ, клиентът трябва или да разтовари стоката и да върне ПАЛЕТА по куриера, или да му предостави друг ЕВРО ПАЛЕТ.

- www.marmag.bg - извършва доставка само на територията на България.

 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

- Marmag.bg ще се съобрази с всички законови норми в българското законодателство, свързани с електронната търговия. Те ще бъдат описани в Общите условия.

- Клиентът ще може да върне получената стока в срок до 14 дни ( след датата на получаване ), като задължително стоката и опаковка трябва да са във вида, в който са получени, без никакви увреждания.

- Рекламации се приемат при получаване на стоката и винаги ще бъдат уважени при основателна за това причина.

- Връщането на стоката при всички случаи е за сметка на клиента. Фирмата ни разполага със собствени търговски обекти и транспорт, което позволява след предварителна уговорка с нас, да върнете стоката, като я предадете по наш камион, бус или на място в някой от складовете на фирмата. Това може да стане само и единствено след първоначално проведен разговор с нас и уточнение как и къде ще бъде предадена стоката.

- Заплатените суми ще бъдат връщани на Клиента в срок от 10 работни дни, след датата на получаване на върнатата стока. Парите ще бъдат върнати по начина, по който са платени.

- Замяна на стока: Моля, свържете с нас по телефона, за да уточним, как ще е най-удобно да заменим стоката и с какво желаете да бъде заменена. Всички разходи по замяната са за сметка на клиента.

ВАЖНО! Съгласно закона за защита на потребителите (ЗЗП), клиентите на онлайн магазина https://www.marmag.bg/ при липса на помирително споразумение могат да се обърнат за рекламация към регулиращите дейността органи KZP.BG на следния адрес: 

https://kzp.bg/

* Тел: 0700 111 22

* Адрес: гр. София, ПК 1000, пл. ”Славейков” №4А

*email: info@kzp.bg 

Платформа на ЕС за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС) : https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.complaints.screeningphase

Алтернативно решаване спорове: https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/solving-disputes/online-dispute-resolution/index_bg.htm

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

- Изложените в онлайн магазин Marmag.bg артикули са с реални снимки. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Полагаме изключителни усилия да показваме стоките в максимално реалнен вид.

- Описанието на основните характеристики и изображение на всяка стока са съгласно посочената от производителя информация.

- Връщаните за замяна или отказ стоки, трябва да изглеждат по начина, по който са изпратени от нас.

- Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново безплатно. Клиентът трябва да заплати куриерската услуга.

1. Защо не мога да си поръчам точно колкото квадрата плочки искам и постоянно ми ги закръглява на някакви числа?

- това е така, защото количествата са направени да се закръгляват към цяла плочка. Това е направено за удобство на клиентите ни и да не се налага те да изчисляват точно, колко плочки им трябват.

2. "," ( запетая ) или "." ( точка ) да използвам при попълването на количества различни от цяло число?

- в сайта се използва само "." ( точка ) при попълване на желаното количество, където е необходимо, за Ваше улеснение сме направили автоматично закръгляване, при използване на "," ( запетая ) добавя в количката най-близкото и малко цяло число.

3. Какво означават следните знаци:

 

- Стока, маркирана с този знак, оназначава, че фирма Мар Маг е директен вносител на тази стока и тя може да бъде предоставена за дистрибуция, при интерес от страна на клиента.

 

- Стока, маркирана с този знак, означава че продуктът е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ.

 

 

 

 

               

Подобни продукти