H1 За нас

тестова снимкаМар Маг е в строителния бранш от 1991г, като първоначалната и дейност е съсредоточена в производството на бетонни тухли и търговия със строителни материали.

Като Мар Маг, фирмата е регистрирана през 1997г. и започва развитие в две направления:
"Мар Маг ИТИ" ЕООД - специализира в търговията с материали за довършителни работи и "Мар Маг строй" ЕООД, насочена към търговия със строителни материали за груб строеж. Днес, Мар Маг разполага с над 15 000 кв./м търговска и складова площ за търговия на едро и дребно в София, Монтана, Гоце Делчев.

 

С над 30 години опит в търговията със строителни материали и с активна номенклатура, включваща над 25 000 артикула, Мар Маг заслужено извоюва своето стабилно място на пазара като официален представител, директен вносител и дистрибутор на водещи фирми в строителния сектор и се доказа като надежден и лоялен партньор на своите клиенти.

Фирмената идеология и политика намира израз в думите:

H2 Заглавие - "С нас се строи по-лесно" и "Пазарувай за по-малко".

Ние, в Мар Маг вярваме, че строителството е доверие. Разполагаме с пълен асортимент строителни материали за изграждане на жилища и сгради - груб строеж, ВиК, материали за довършителни ремонтни дейности, отопление, изолация и др. – всичко на едно място. Използваме опита и знанията си и следим всички новости на пазара, за да отговорим на пазарните потребности и да успеем да предложим най-добрите решения.

Продуктовата ни гама е внимателно подбрана – предлагаме на своите клиенти най-доброто от водещи производители на изключително конкурентни цени. Стараем се да разберем нуждите на всеки клиент и да предоставим решения и продукти, съобразени със специфичните изисквания. Стремим се към индивидуалния подход и инвестираме време в отношенията си с партньори и клиенти, за да бъдем успешни и по-полезни. Екипът ни от професионалисти е готов да намери решение максимално бързо на всяко Ваше запитване.

H3 Заглавие

H4 Заглавие

H5 Заглавие

След 28 години на пазара и с над 15 000 кв./м търговска и складова площ, ние, от Мар Маг, продължаваме своето устойчиво развитие в света на строителните материали, защото:

  • Сме професионалисти, натрупали богат опит и знания в работата си;
  • Обслужваме клиентите си отговорно и коректно;
  • Поддържаме голяма и постоянна складова наличност;
  • Доставяме до всяка точка в страната.