Peygran

Мар Маг е официален представител на марката "PEYGRAN", Испания за България.

Системата за нивелиране Peygran се препоръчва за правилно полагане на керамични плочки и плочки от естествени камъни. Може да се ползва както за хоризонтално, така и за верикално полагане. Полезна е за всякакви форми на плочките и се използва за вътрешно и за външно полагане.

Системата за монтаж на двоен под Peygran се характеризира с огромен асортимент от повдигащи крака. Системата е идеално решение, когато е необходимо да си изграждат технически, повдигнати или "плаващи" подове. Тя е единствена алтернатива на традиционните методи в строителството на този тип проекти. Помага за намаляване на теглото, позволява повторно използване на подовото покритие, работи се бързо и чисто и осигурява изключителна лесна подръжка.

Мар Маг предлага огромна гама от дистанционери за монтаж на плочки. В магазините ни ще намерите дистанционери тип "+", "клинчета", "Т", "I".

Мар Маг предлага всички необходими инструменти за монтаж на плочки. В гамати има както хоби, така и професионални инструменти за рязане и фугиране на плочки.

Прочетете повече
Филтри

Артикули 1-20 от 44

Страница