Austrotherm

Топлоизолационни материали от Аустротерм: Перфектна защита от студа

Аустротерм е австрийският специалист за висококачествени топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирол, познат в цяла Централна и Източна Европа. Фирмата е създадена през 1953 г. от Освалд Новотни, който е първият производител на стиропор в Австрия. Постепенно фирмата разширява своята дейност, основавайки дъщерни дружества в много страни от Централна и Източна Европа. Понастоящем групата на Аустротерм включва фирми в 11 страни с 17 производствени бази и заедно с фирми като Баумит и Мурексин принадлежи към Шмид-Индустри-Холдинг, един от най-големите строителни концерни в Европа. 

Със своите два завода, в София и в Айтос, Аустротерм България ЕООД е важна част от тази група. Фирмата развива дейност на българския пазар от 2004 г., а през май 2005 г. официално заработва и първият завод за EPS в София. Признанието за високото качество на плочите от експандиран полистирол не закъснява и още същата година Аустротерм България ЕООД получава Златен медал на 61-вия Международен технически панаир в Пловдив. През годините на усилено строителство, фирмата успява да се наложи като лидер на пазара, успешно задоволявайки нуждите на своите клиенти. 

В рамките на само няколко години заводът в София достига границите на своя капацитет. Строителният бум по българското черноморие налага необходимостта от втори завод, който да може да задоволи постоянно нарастващото търсене и да позволи по-гъвкава реакция на желанията на клиентите. Така през юли 2008 г. се стига до откриването на втори завод за EPS в Айтос. 

Като признат производител на топлоизолационни плочи от EPS и XPS, фасадни профили и плочи за вътрешно изграждане, ние държим преди всичко на високото качество и водим последователна иновационна политика. Нашата мисия е намирането на правилните решения за топлоизолация за нашите клиенти – от търговеца през строителя до крайния клиент. Благодарение на доброто качество и отлично обслужване, те остават доволни от нас. Факт, който не на последно място се дължи на отличната работа на нашите сътрудници. 

 

Източник: http://www.austrotherm.bg/

Прочетете повече
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.